Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τετάρτη, 20 Μάρτιος 2024

Αντιπροσωπεία των Κυνηγετικών Οργανώσεων και ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κελέτση για τον Νόμο "Άργος"

Αντιπροσωπεία των Κυνηγετικών Οργανώσεων και ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κελέτση για τον Νόμο

 • Η ΚΟΜΑΘ, ως εκπρόσωπος άνω των 40.000 Κυνηγών της Μακεδονίας Θράκης , συνεχίζει να προβαίνει σε ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν από τον νόμο "Άργος".
  Την Τετάρτη, 13η Μαρτίου 2024, οι κκ. Γ. Αραμπατζής, Πρόεδρος της ΚΣΕ, Ν. Σταθόπουλος, Γεν. Γραμματέας της ΚΣΕ, και Ι. Φραγγίδης, Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κελέτση και το Γενικό Διευθυντή Κτηνιατρικής κ. Αλεξανδρόπουλο, στα πλαίσια των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η εφαρμογή συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου "Άργος".
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ. Κελέτσης και κ. Αλεξανδρόπουλος ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα που δημιουργεί η εφαρμογή ορισμένων διατάξεων του νόμου "Άργος" στη διατήρηση και αξιοποίηση των κυνηγετικών σκύλων.
  Ενώ η Πολιτεία προτρέπει τους κυνηγούς να συμμετάσχουν ενεργά στον έλεγχο του πληθυσμού των αγριόχοιρων και την αντιμετώπιση της Αφρικανικής πανώλης των χοίρων, οι Κυνηγετικές Οργανώσεις συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για τη βελτίωση του νόμου "Άργος".
  Η συνεχής επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς αποτελεί προτεραιότητα για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.
  Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΟΜΑΘ δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της για την εξεύρεση λύσεων που θα εξασφαλίσουν τη δίκαιη μεταχείριση των κυνηγών από την πολιτεία.

Αντιπροσωπεία των Κυνηγετικών Οργανώσεων και ο Πρόεδρος της ΚΟΜΑΘ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κελέτση για τον Νόμο "Άργος"

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2024 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU