Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Πρόγραμμα Άρτεμις

 • proartemis 702x329

  Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Άρτεμις από κάθε κυνηγό, αποτελεί τη μεγαλύτερη προάσπιση της θήρας μετά την τήρηση των γραπτών και άγραφων νόμων του κυνηγιού.

  Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης καλεί όλους τους κυνηγούς, στο τέλος κάθε κυνηγετικής περιόδου, να στέλνουν συμπληρωμένο (δωρεάν), το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο στην Επιστημονική Ομάδα Άρτεμις ή στα γραφεία του Συλλόγου τους, η διοίκηση του οποίου θα αναλάβει τα περαιτέρω.

  Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις διανέμεται κάθε χρόνο, σε πολλά αντίτυπα, από κάθε Κυνηγετικό Σύλλογο δωρεάν στους κυνηγούς. Σε περίπτωση που κάποιος κυνηγός δεν έχει το ερωτηματολόγιο, αλλά επιθυμεί να το συμπληρώσει, μπορεί να το αναζητήσει μέσω του Συλλόγου του.

  Χάρη στο ερωτηματολόγιο Άρτεμις μπορούμε και αποδεικνύουμε την πληθυσμιακή αφθονία των θηραμάτων, η οποία αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να εκδοθεί η Ρυθμιστική Απόφαση Θήρας κάθε χρόνο.

  Η συμπλήρωση και αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση κάθε κυνηγού που επιθυμεί να συνεχίσει να κυνηγά στο μέλλον.

  Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις είναι το «όπλο» κάθε κυνηγού.

  Πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους, μπορείτε να κατεβάσετε το Στατιστικό Ερωτηματολόγιο Κυνηγού, καθώς και την Καρτέλα Βιομετρικών Στοιχείων Θηραμάτων.

  Στατιστικό Ερωτηματολόγιο Κυνηγού

  Καρτέλα Βιοομετρικών Στοιχείων Θηραμάτων

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2023 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU