Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019

Κυνηγετική άδεια

Κυνηγετική άδεια

 • Έκδοση κυνηγετικής άδειας
  Για την ανανέωση της κυνηγετικής άδειας απευθύνσου στον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχή σου ο οποίος θα φροντίσει για την ανανέωση της.
  Εσύ απλά θα παραδώσεις το ατομικό βιβλιάριο θήρας και το ετήσιο παράβολο που αντιστοιχεί για την έκδοση κυνηγετικής άδειας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα καταθέσει στην αρμόδια δασική αρχή:

  1. Την αίτηση σου προς την αρμόδια δασική αρχή για χορήγηση άδειας κυνηγίου.
  2. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σου για την κάλυψη ζημιών από τυχόν ατύχημα που θα προκληθεί κατά την άσκηση του κυνηγίου.
  3. Το τριπλότυπο ή γραμμάτιο είσπραξης των τελών κυνηγίου υπέρ του Κ.Τ.Γ.Κ. (Κεντρικό Ταμείο Γεωργίας Κτηνοτροφίας) και Δασών (Κεφάλαιο Θήρας).
  4. Την Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνεται ότι δεν έχεις καταδικαστεί για παραβάσεις των "περί θήρας" διατάξεων και δεν εκκρεμεί σε βάρος σου σχετική ποινική δίωξη.

  Έκδοση Νέας κυνηγετικής άδειας
  Αν θέλεις να εκδώσεις για πρώτη φορά άδεια θήρας ή έχεις πάνω από 7 ολοκληρωμένα χρόνια να την ανανεώσεις, θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις.

  Για τις ημερομηνίες και τον τόπο των εξετάσεων ενημερώσου από τον Κυνηγητικό Σύλλογο της περιοχής σου, ο οποίος θα φροντίσει να σε εξυπηρετήσει για τη διαδικασία των εξετάσεων.

  Δείτε τις ερωτήσεις για τις εξετάσεις

  cover erotimatologio

  Δείτε τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου

  Επιπλέον, θα χρειαστείς να καταθέσεις στον Κυνηγετικό σου Σύλλογο:
  1. Τη Βεβαίωση της Επιτροπής Κρίσης Ικανότητας Νέων Κυνηγών στην οποία θα βεβαιώνεται ότι πέτυχες στις σχετικές εξετάσεις.
  2. Την Άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου ή βεβαίωση από την Αστυνομική Αρχή του τόπου κατοικίας του ενδιαφερόμενου, ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου.
  3. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

  Προσοχή: Σε περίπτωση ανάκλησης της άδειας κυνηγετικού όπλου από την αρμόδια κυνηγετική αρχή, ανακαλείται αμέσως και η άδεια θήρας.

   

   

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2023 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU