Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2020

Προβληματική και δύσκολα εφαρμόσιμη η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για απαγόρευση των μολύβδινων σκαγιών στους υγροτόπους

Προβληματική και δύσκολα εφαρμόσιμη η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για απαγόρευση των μολύβδινων σκαγιών στους υγροτόπους

 • Προβληματική και δύσκολα εφαρμόσιμη η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για απαγόρευση των μολύβδινων σκαγιών στους υγροτόπους. Δείτε το ενημερωτικό βίντεο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κυνηγών (FACE).
  H Ελλάδα είναι μελος της FACE μέσω της ΚΣΕ και έχει καταθέσει αναλυτικές προτάσεις για την μη ολοκληρωτική απαγόρευση, καθώς το καθεστώς δεν είναι ξεκάθαρο και θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Από κοινού, με τις άλλες Κυνηγετικές Ομσπονδίες της Ευρώπης έχει αναδείξει το πρόβλημα.
  Στο βίντεο μιλάει ο Γενικός Γραμματέας της FACE Dr David Scallan Scallan

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  O ΓΓ της FACE εξηγεί αναλυτικά το θέμα

  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει να εναρμονίσει, σε ολόκληρη την ΕΕ, την απαγόρευση χρήσης πυρομαχικών μολύβδου σε υγροτοπικέςπεριοχές - η οποία δεν είναι πλέον δυνατή σε 23 κράτη μέλη, μέσω του κανονισμού REACH: Εγγραφή, Αξιολόγηση, Εξουσιοδότηση Χημικών Ουσιών και Περιορισμός.

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2023 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU