Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020

Η ΚΟΜΑΘ προσφέρει δωρεάν ψηφιακούς κυνηγετικούς χάρτες για τους κυνηγούς – μέλη των Κυνηγετικών της Συλλόγων

Η ΚΟΜΑΘ προσφέρει δωρεάν την εφαρμογή ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για τους κυνηγούς – μέλη των Κυνηγετικών της Συλλόγων

 • Η ΚΟΜΑΘ προσφέρει δωρεάν ψηφιακούς κυνηγετικούς χάρτες για τους κυνηγούς – μέλη των Κυνηγετικών της Συλλόγων


  Το Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ για τους κυνηγούς – μέλη των Κυνηγετικών της Συλλόγων εφαρμογή για ψηφιακούς κυνηγετικούς χάρτες


  Η ΚΟΜΑΘ έχει ήδη στείλει και στους 63 Κυνηγετικούς της Συλλόγους τους χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς για την εφαρμογή, μαζί με ενημερωτικό υλικό για τον τρόπο εγκατάστασης στο κινητό του κάθε μέλους του Κυνηγετικού Συλλόγου.


  Ο κάθε Κυνηγετικός Σύλλογος οφείλει να διαθέτει δωρεάν με κάθε άδεια θήρας, την κυνηγετική εφαρμογή "Κένταυρος"σε όλους τους κυνηγούς που διαθέτουν "έξυπνα" κινητά (smartphones, iphones), οι οποίοι έχουν λογαριασμό google play ή App store και γνωρίζουν τη χρήση τέτοιων ψηφιακών εφαρμογών

  Η εφαρμογή "Κένταυρος" είναι χορηγία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΣΤ ΚΟΜΑΘ) προς όλους τους αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους που είναι μέλη της. Εάν ο κυνηγός αγόραζε την εφαρμογή ατομικά θα έπρεπε να πληρώσει 14,99 ευρώ. Με το «Κένταυρος» ο κυνηγός μπορεί να ενημερώνεται από το κινητό του άμεσα για τα καταφύγια άγριας ζωής, τις ζώνες εκγύμνασης και διάβασης καθώς και για πλήθος άλλων πληροφοριών που είναι χρήσιμες στη διάρκεια κάθε κυνηγετικής εξόρμησης, Η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητα εκπομπής SOS σήματος σε περίπτωση κινδύνου, με άμεση προβολή της θέσης του κυνηγού, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήριο σε περίπτωση ατυχήματος ή απώλειας προσανατολισμού.

  Αν και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από τους συντελεστές της εφαρμογής, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις στην αποτύπωση κάποιων ορίων. Οι χάρτες και οι σχετικές πληροφορίες βελτιώνονται διαρκώς, με ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας. Για απόλυτη ακρίβεια στην ενημέρωση για τα όρια συγκεκριμένου Κ.Α.Ζ. ή Ζ.Ε.Σ. συνιστούμε επικοινωνία με τον τοπικό αναγνωρισμένο Κυνηγετικό Σύλλογο ή το οικείο Δασαρχείο κάθε περιοχής.

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2023 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU