Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
Τετάρτη, 10 Αύγουστος 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022-2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2022-2023

 • Μπαίνουμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου και πλέον μας χωρίζουν λίγες μέρες από την πολυπόθητη έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.
  Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το κυνήγι για τους κυνηγούς είναι μάλλον η καλύτερη διέξοδος, με πολλαπλά ψυχικά, πνευματικά και σωματικά οφέλη τα οποία είναι ανεκτίμητα.
  Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, θυμίζουμε σε όλους τους κυνηγούς ότι οφείλουμε, εν πολλοίς, τη συνέχιση της άσκησης θήρας του τρυγονιού, και όχι μόνο, στο «Πρόγραμμα Άρτεμις» και την εφαρμογή για την κάρπωση του τρυγονιού που δημιούργησε πέρυσι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, και τα αποτελέσματά τους που έχουν «τροφοδοτήσει» με επιχειρήματα την Κυνηγετική Οικογένεια. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ΑΡΤΕΜΙΣ είναι πολύ σημαντική ενέργεια. Πρέπει όλοι να έχουμε στο νου, πως πρόκειται για μια έρευνα που χρηματοδοτείται από τους κυνηγούς και εξυπηρετεί τον κυνηγετικό κόσμο, δίνοντας πολύτιμα και αξιόπιστα στοιχεία που έχουν αναγνωριστεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, για τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας. Τα στοιχεία αυτά είναι απόρρητα, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να διστάζει κανείς να το συμπληρώνει.
  Το ερωτηματολόγιο Άρτεμις, μπορείτε να το αναζητήσετε στα γραφεία του Συλλόγου σας, ή να το λάβετε από την ιστοσελίδα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΣ

  Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης εύχεται σε όλους τους κυνηγούς καλή έναρξη και ασφαλή κυνηγετική περίοδο, πλούσια σε ευχάριστες εμπειρίες και εικόνες.

  Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
  Θεόφιλος Μυλόπουλος                         Αστέριος Τζίμας

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2022 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU