Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019

Δεντροφύτευση από τους θηροφύλακες στην αυλή Ειδικού Σχολείου στην Κομοτηνή

Δεντροφύτευση από τους θηροφύλακες στην αυλή Ειδικού Σχολείου στην Κομοτηνή

 • Ευχαριστήρια επιστολή από το Σχολείο

  Η Διεύθυνση ΔΔΕ Ροδόπης, η διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Κομοτηνής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Θηροφυλακή Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και την Θηροφυλακή Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής για την ευγενική χορηγία και την έμπρακτη συνεισφορά σας στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου.

  Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Κομοτηνής είναι μία νεοσύστατη δομή στο νομό Ροδόπης, όπου φοιτούν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και μαθησιακές δυσκολίες. Η λειτουργία του ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2017 με αρκετές δυσκολίες και βασικές ελλείψεις, όπως σε κάθε νέα δομή. Στις 29 Νοεμβρίου 2019, επισκέφθηκαν το σχολείο οι κύριοι Δουλακάκης Νικόλαος, Δασοπόνος και Αρχιτέκτων Τοπίου και Κοσμίδης Κωνσταντίνος από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή καθώς επίσης ο κύριος Δρούγγας Ιωάννης από τη Θηροφυλακή του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής. Με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών παρουσία και της Διευθύντριας διεύθυνσης κας Κοσμίδου Μ., διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος με τη φύτευση δέντρων, θάμνων και αρωματικών φυτών. Σκοπός της επίσκεψής εκτός από την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου, ήταν και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών στο πλαίσιο του μαθήματος της Γεωπονίας, το οποίο διδάσκει ο γεωπόνος του σχολείου, Κεφαλάς Δήμος. Τα φυτά που διατέθηκαν είναι ευγενική χορηγία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και της Θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

  Εκφράζοντας εκ νέου τις θερμές ευχαριστήριες μας, τις ευχές μας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η άμεση ανταπόκρισή σας μας δίνει το έναυσμα για μελλοντικές δράσεις.

  Με εκτίμηση,

  Η διευθύντρια ΔΔΕ Ροδόπης
  />

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2024 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU