Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
Παρασκευή, 05 Μάιος 2023

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για την υποχρεωτική στείρωση των σκυλιών μας

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για την υποχρεωτική στείρωση των σκυλιών μας

 • Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για την υποχρεωτική στείρωση των σκυλιών μας

   

  Μετά την παρωδία της συνάντησης της Τρίτης 2 Μαΐου 2023 του Υπουργού κ.Πέτσα με αντιπροσωπεία της Κ.Σ.Ε. και των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, εξαντλώντας κάθε ίχνος υπομονής μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι:
  Η ΚΟΜΑΘ είναι κάθετα αντίθετη με την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε μία (1) ημέρα πριν τη διάλυση της Βουλής και θα συνεχίσει να παλεύει και να διεκδικεί την τροποποίηση των πλέον αντικυνηγετικών διατάξεων του νόμου 4830/2021, γνωστού ως " Άργος".

  Η Κυβέρνηση δια μέσου του κ. Πέτσα, βιαστικά και με ερασιτεχνικό τρόπο, χωρίς καμία απολύτως υποδομή εφαρμογής, έτρεξε να εξυπηρετήσει αντικυνηγετικά συμφέροντα μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, υπογράφοντας μια ανεφάρμοστη Υπουργική Απόφαση.

  Μια απόφαση που μας υποχρεώνει να στειρώσουμε τα σκυλιά μας ή να πληρώσουμε χαράτσια για αποστολή DNA.

  Εμείς οι κυνηγοί εδώ και δύο χρόνια, έχουμε κατακλυστεί από ψεύτικες υποσχέσεις υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης, για την απόσυρση των αντικυνηγετικών και αντιεπιστημονικών διατάξεων του Νόμου. Τα ψέματα δυστυχώς συνεχίζονται προκειμένου να ξεπεραστεί η προεκλογική περίοδος και να συνεχίσουν τη στοχευμένη αντικυνηγετική πολιτική τους.
  Ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε την σκυτάλη στον κ. Πέτσα και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα την παραλάβει.

  Η κοροϊδία, παλαιοκομματικού τύπου, ο εμπαιγμός και η υποβάθμιση της νοημοσύνης των χιλιάδων Ελλήνων Κυνηγών, μας φέρνει αντιμέτωπους με όσους δε σέβονται την κυνηγετική δραστηριότητα και την προσφορά των κυνηγών στην πατρίδα μας.

  Καλούμε τους κυνηγούς, όταν σε λίγες μέρες βρεθούν ενώπιον της κάλπης, να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον του κυνηγιού, καταδικάζοντας όλους αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Στηρίζουμε αυτούς -ανεξαρτήτως παρατάξεων- που ενστερνίζονται τις απόψεις της κυνηγετικής οικογένειας.

  Εμείς ως ΚΟΜΑΘ θα συνεχίζουμε να μαχόμαστε με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουμε για την άμεση τροποποίηση των πλέον αντικυνηγετικών διατάξεων του Νόμου 4830/2021.

  Το Δ.Σ της ΚΟΜΑΘ

   

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για την υποχρεωτική στείρωση των σκυλιών μας

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2024 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU