Κυριακή 16 Μαΐου 2021
Παρασκευή, 22 Ιανουάριος 2021

Συνάντηση της ΚΣΕ με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Συνάντηση της ΚΣΕ με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

 • ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C.
  ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ
  ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63
  Τηλ.: 210-32.31.271 - Fax.: 210-32.22.755
  http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr

  Αθήνα, 22-01-2021
  Αριθ. Πρωτ. 104

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στα γραφεία της ΚΣΕ

  Στο πλαίσιο των επαφών που συνεχίζει με τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος συναντήθηκε χθες στα γραφεία της με τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του ΚΚΕ, κ.κ. Θανάση Παφίλη και Νίκο Καραθανασόπουλο.
  Εκτός από τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, κ. Γ. Αραμπατζή, στη συνάντηση με τους βουλευτές του ΚΚΕ συμμετείχαν και έκαναν παρεμβάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

  KKE
  Αντικείμενο της συνάντησης και της ενημέρωσης που έγινε στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, ήταν η αδικαιολόγητη επιμονή της κυβέρνησης να συνεχίζει τον περιορισμό μετακίνησης των κυνηγών, παρά την αντίθετη εισήγηση της ειδικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, αλλά και τα ισχύοντα σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης.


  Οι κ.κ. Παφίλης και Καραθανασόπουλος, υπήρξαν και πάλι συνεπείς με τη θέση που είχε εκφράσει το ΚΚΕ από τις 6 Νοεμβρίου, όταν με παρέμβαση του είχε ζητήσει από τους αρμόδιους Υπουργούς μία άλλη διαχείριση και περισσότερες διευκολύνσεις στην άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας.
  Το ΚΚΕ επανέλαβε στους εκπροσώπους της ΚΣΕ ότι, θεωρεί ακατανόητη την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας και του ψαρέματος, ιδίως από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι επιδημιολόγοι εκτιμούν ότι οι συγκεκριμένες δραστηριότητες, δεν μπορούν να προκαλέσουν κινδύνους μετάδοσης του ιού.

  Οι δύο βουλευτές τόνισαν ότι το κόμμα τους, θα ζητήσει εκ νέου από την κυβέρνηση την άρση αυτής της ιδιότυπης απαγόρευσης κυνηγίου, με την τήρηση όλων των επιστημονικών πρωτοκόλλων.

   

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΦΩΤ. ΤΡΑΚΑΚΗΣ

   

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU