Κυριακή 16 Μαΐου 2021
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2002

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 • Είναι γεγονός ότι ημερομηνίες με επετειακό χαρακτήρα δεν είναι αρκετές για να επιλύσουν τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα. Η 5η Ιουνίου αποτελεί πάντα μια καλή αφορμή για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Είναι όμως πια γεγονός ότι το πλέγμα των περιβαλλοντικών προβλημάτων δεν χρειάζεται πια αφορμές για την ενεργό μας δράση προς την προστασία του περιβάλλοντος.

  Η ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών και η πίεση προς τους υπευθύνους διαχείρισης των φυσικών πόρων για αειφορική προστασία προβάλλει πια ως επιτακτική ανάγκη.

  Στην κατεύθυνση αυτή η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ εργάζεται συστηματικά προτείνοντας λύσεις και ενημερώνοντας τα μέλη της και την κοινή γνώμη. Η ΣΤ" ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΣΤ" ΚΟΜΑΘ) θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που θα κινείται στην αειφορική προστασία των φυσικών πόρων και καλεί και τους 61 κυνηγετικούς Συλλόγους αρμοδιότητας της, με τα 60.000 μέλη τους, αλλά και κάθε φορέα και πολίτη, να εντείνουν τις ενέργειες τους για την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος.
  Επίσης ενημερωτικά:
  Θα γίνει προβολή του σποτ της ΣΤ" ΚΟΜΑΘ
  την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα πριν από το βραδινό δελτίο ειδήσεων των 8.30 μμ.

  Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι στην εκπομπή «Αληθινά Σενάρια» του κ. Νίκου Ασλανίδη στις 11.00 μμ στις 5 Ιουνίου (αναμετάδοση 6 Ιουνίου στις 14.00), υπάρχει ρεπορτάζ, που έχει γίνει με τη συνεργασία του Κ.Σ. Βέροιας, για θέματα που αφορούν την προστασία της άγριας πανίδας.

  Οι συγκεκριμένες προβολές εντάσσονται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU