Τρίτη 15 Ιουνίου 2021
Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2003

Νέα μεγάλη επιτυχία της ομοσπονδιακής θηροφυλακής

  • Νέα μεγάλη επιτυχία της ομοσπονδιακής θηροφυλακής αυτή τη φορά σε υγροβιότοπο που προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar.

    Εκτελώντας την υπηρεσία τους οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Αλεξανδρείας, Βέροιας, και Χαλάστρας αντιλήφθηκαν πυροβολισμούς που προερχόταν μέσα από το καταφύγιο ?γριας Ζωής Αιγινίου. Οι επίδοξοι λαθροθήρες αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν βάρκα την οποία έριξαν δια θαλάσσης ώστε σε περίπτωση που γίνουν αντιληπτοί να μπορούν να διαφύγουν Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες επιστράτευσαν βάρκα για να συλλάβουν τους λαθροθήρες. Αφού περικυκλώθηκαν από ξηρά και θάλασσα συνελήφθηκαν έχοντας στην κατοχή τους 16 Αγριόπαπιες σκοτωμένες, δίχτυ απόκρυψης και αρκετά φυσίγγια στην κατοχή τους. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν άδειας θήρας και το παράδοξο ότι ουδέποτε είχαν βγάλει άδεια θήρας.

    Κατόπιν όλων αυτών ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι θηροφύλακες με την εισαγγελία τους ζητήθηκε να παραμείνουν οι λαθροθήρες στο κρατητήριο και την επομένη να οδηγηθούν στο δικαστήριο μαζί με τα κατασχεθέντα. Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τέτοιοι οπλοφόροι αμαυρώνουν την εικόνα των κυνηγών που με τόσο κόπο την έχουν φτάσει μερικοί εκεί που άξια βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU