Κυριακή 16 Μαΐου 2021
Παρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των κυνηγετικών οργανώσεων επετράπη ξανά το κυνήγι της ορεινής πέρδικας στο όρος Φαλακρό Δράμας

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των κυνηγετικών οργανώσεων επετράπη ξανά το κυνήγι της ορεινής πέρδικας στο όρος Φαλακρό Δράμας

  • Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας επετράπη ξανά το κυνήγι της ορεινής πέρδικας στο όρος Φαλακρό Δράμας.
    Μετά τη διετή απαγόρευση το κυνήγι της ορεινής πέρδικας επιτρέπεται, σύμφωνα με την αρμόδια Υπουργική Απόφαση τα Σαββατοκύριακα και μέχρι τη λήξη της περιόδου.
    Το 1ο Σαββατοκύριακο είναι αυτό της 4ης και 5ης Οκτωβρίου και ήδη η ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ έχει οργανώσει πρόγραμμα θηροφύλαξης με την παρουσία Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων για την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών.
    Παράλληλα η δράση αυτη κοινοποιήθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μέσα απο τη συμμετοχή της ΣΤ" ΚΟΜΑΘ στην Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Επιμέλεια της Γης (26/9-5/10/2014 LAND STEWARDSHIP WEEK)
    http://www.landlifeweek.eu/events/hunting-activity-surveillance-in-special-protected-area/40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU