Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2006
Νέα παράταση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τις άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων
-
Νέα και τελευταία παράταση για την ανανέωση των Αδειών Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων δόθηκε από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2006.
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κρίνοντας ότι ο αριθμός των Αδειών που ανανεώθηκαν ήταν μικρός, αποφάσισε να παρατείνει την ισχύ των Αδειών Κατοχής, που έχουν λήξει, έως την παραπάνω ημερομηνία, που είναι ταυτόχρονα και η ημερομηνία λήξης για να δηλωθούν τα αδήλωτα κυνηγετικά όπλα.
Καλούνται συνεπώς, όλοι οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων με εκκρεμότητες, να μεριμνήσουν για την έγκαιρη υποβολή των σχετικών αιτημάτων τους για την ανανέωση των αδειών αυτών.
Στο έγγραφο του Υπουργείου τονίζεται επίσης πως η παράταση αυτή είναι η τελευταία και σε περίπτωση που δεν φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες θα υπάρξουν πέρα των ποινικών συνεπειών και διοικητικές κυρώσεις (ανάκληση και άλλων εν ισχύ αδειών).