Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ Θ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
-
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ) καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη δολοφονία του Ομοσπονδιακού θηροφύλακα Θοδωρή Παπασπυρόπουλου, από το Χαβάρι Αμαλιάδας, που θυσιάστηκε υπηρετώντας τον αγώνα για πάταξη της λαθροθηρίας
Δολοφονήθηκε ενώ εκτελούσε το καθήκον του όπως το έκανε επί χρόνια και πάντα με ευσυνειδησία και όπως τραγικά αποδείχθηκε, με αυτοθυσία.
Το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της χήρας και του 11μηνου ανήλικου παιδιού του δολοφονηθέντος θηροφύλακα και καλεί τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τα μέλη τους κυνηγούς να συμπαρασταθούν με τον δέοντα τρόπο, αν είναι δυνατόν ενισχύοντας την και οικονομικά στο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην ΑΤΕ.