Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2023

Ευχές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη νέα κυνηγετική χρονιά

Ευχές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη νέα κυνηγετική χρονιά

 • Ευχές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη νέα κυνηγετική χρονιά

  Σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της έναρξης πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τη σημασία της διατήρησης ισχυρών κυνηγετικών οργανώσεων, ώστε με τεκμηριωμένο τρόπο και επιστημονικά κατοχυρωμένο, να διατηρήσουμε τη φυσιογνωμία του παραδοσιακού κυνηγίου στην Ελλάδα.

  Φέτος η έναρξη συνδυάστηκε με αρκετές δυσκολίες, λόγω των νέων διαδικασιών για την έκδοση της άδειας θήρας και με την καθυστέρηση της υπογραφής της νέας Ρυθμιστικής. Η άμεση εξυπηρέτηση των κυνηγών από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους επιβεβαιώνουν το ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων και την ετοιμότητά τους. Επιπλέον η διατήρηση της θήρας του τρυγονιού και η επιμήκυνση της κυνηγετικής περιόδου για αρκετά υδρόβια και δενδρόβια αποδημητικά πουλιά οφείλονται στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των προτάσεων των κυνηγετικών οργανώσεων.

  Το κυνήγι σήμερα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά η συσπείρωση της κυνηγετικής οικογένειας είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της αρχέγονης και παραδοσιακής δραστηριότητάς μας.

  Επισημαίνουμε ξανά τη σημασία της ασφάλειας στο κυνήγι και για αυτό το λόγο η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης εξασφάλισε τη δωρεάν μετάδοση σποτ σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, ως κοινωνικό μήνυμα μετά από απόφαση του ΕΣΡ. Τα δυο σποτ αφορούν την ασφάλεια στο κυνήγι και την αντιμετώπιση της λαθροθηρίας.

  Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης εύχονται σε όλους τους κυνηγούς Καλή Κυνηγετική Χρονιά με υγεία, ευτυχία και ασφάλεια.

Ευχές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για τη νέα κυνηγετική χρονιά

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2024 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU