Κυριακή 16 Μαΐου 2021
Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2002

Αποτρόπαια πράξη φόνου αρκούδας στα Γρεβενά

 • Επικήρυξη των δραστών

  Η ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ) καταδικάζει με κάθε έμφαση την αποτρόπαια θανάτωση αρκούδας στην περιοχή Φιλιππαίων του Ν. Γρεβενών. Πρόκειται για πράξη που πλήττει βάναυσα την άγρια πανίδα αλλά και την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων πολιτών. Ο τρόπος θανάτωσης και απόσπασης του δέρματος του άτυχου ζώου καταδεικνύουν, πέραν της αρρωστημένης σκέψης, το πιθανό οικονομικό κίνητρο των δραστών

  Το Δ.Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ επικηρύσσει τον/τους ασυνείδητο/ους δράστη/ες και προσφέρει αμοιβή 15.000 ΕΥΡΩ σε όποιον με τις πληροφορίες του οδηγήσει στη σύλληψη και τελεσίδικη ποινική καταδίκη των ενόχων.

  Το Σώμα Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής έχει κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, έχει τεθεί στη διάθεση των Εισαγγελικών και Δασικών Αρχών και συνεργάζεται με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ για την εξιχνίαση του συμβάντος.

  Η νοσηρή αυτή πράξη δεν έχει σχέση με την κυνηγετική οικογένεια και καταδικάζεται από όλους τους Έλληνες κυνηγούς. Σύσσωμοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους για προστασία της άγριας πανίδας στη χώρα μας.

  Γραφείο Τύπου ΣΤ" ΚΟΜΑΘ
  Με την παράκληση για δημοσίευση/ανακοίνωση

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU