Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025
Πέμπτη, 23 Μάιος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΣΕ για τις Εκλογές της 26ης Μαϊου 2019

  • ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C.

    ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ

    ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63

    Τηλ.: 210-32.31.271 – Fax.: 210-32.22.755

    http://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr

    Αθήνα 20-5-2019

    Αριθ. Πρωτ. 755

    Προς:

    Όλους τους κυνηγούς

    - Όλες τις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες

    - ΜΜΕ

    - Ηλεκτρονικό τύπο

    Καλούμε τους κυνηγούς να ψηφίσουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με κριτήριο τη θέση και στάση των πολιτικών απέναντι στα κυνηγετικά θέματα.

    Με τις πολιτικές μας επιλογές πρέπει να στηρίξουμε υποψήφιους κυνηγούς και υποψήφιους, που με τη στάση τους απέδειξαν ότι έχουν κατανοήσει ότι οι κυνηγοί είναι οι πραγματικοί προστάτες της φύσης, οι οποίοι μέσα από τις Κυνηγετικές τους Οργανώσεις, με πράξεις και όχι με λόγια, προστατεύουν και αναβαθμίζουν το περιβάλλον.
     
    Η ψήφος μας προς τους πολιτικούς, που στήριξαν και στηρίζουν το κυνήγι, είναι υποχρέωσή μας γιατί έτσι εξασφαλίζουμε την καλή πορεία των κυνηγετικών μας θεμάτων.Ταυτόχρονα, αποτελεί και την αναγνώριση που ένας πολιτικός αναμένει να έχει για τις πράξεις του από το εκλογικό σώμα.
     

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΡΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2025 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU