Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
Τρίτη, 25 Αύγουστος 2020

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. Ειδοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της ΚΟΜΑΘ

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. Ειδοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της ΚΟΜΑΘ

  • Τροχαίο με αγριογούρουνο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. Ειδοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της ΚΟΜΑΘ

    Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της εξόδου προς Σιάτιστα). Από τη σύγκρουση μια γυναίκα τραυματίστηκε (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο), προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο, το οποίο απομακρύνθηκε με φορτηγό εταιρείας οδικής βοήθειας, ενώ το νεκρό αγριογούρουνο μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό αγροτικό όχημα του Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών.

    troxaioegnatia8 20a

    Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποίησε τον Συντονιστή Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Δυτ. Μακεδονίας κ. Λάλλο που αμέσως έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, μαζί με τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών, κ. Τσουφλίδη. Η ΚΟΜΑΘ ενημέρωσε τη Δασική Υπηρεσία και με ενέργειες της Δ/ντριας Δασών Γρεβενών και παρουσία Δασοφύλακα το νεκρό αγριογούρουνο μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις της Δασικής Υπηρεσίας ώστε την επαύριο να γίνει υγειονομική ταφή.
    Είναι συχνά τα τροχαία στην Εγνατία Οδό, παρά την περίφραξη, ενώ πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε τροχαίο ακόμα και με αγριόγιδο

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2021 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU