Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
Τρίτη, 06 Ιούνιος 2023

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ

 • Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ
  Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μάϊου η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ στη Θεσσαλονίκη (σε αίθουσα της Σχολής Δασολογίας).
  Παρευρέθηκαν 48 εκπρόσωποι από τους 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους, μέλη της ΚΟΜΑΘ. Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν το κυνήγι και με εκτενή πρόταση των δράσεων για την επίλυσή τους. Εκ μέρους του Δ.Σ., των επιστημονικών συνεργατών και της Νομικής Συμβούλου έγινε περιγραφή των πεπραγμένων με αναφορά στο έργο της Ομοσπονδίας στους τομείς της επιστημονικής κατοχύρωσης της κυνηγετικής δραστηριότητας, των νομικών ενεργειών και υπηρεσιών για την προάσπιση της θήρας αλλά και επιμέρους θεμάτων που απασχολούν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, για το έργο της θηροφυλακής και για τις σχετικές δαπάνες που σχετίζονται με τα πεπραγμένα.
  Συγκεκριμένα μέσα από την παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε αναλυτική παρουσίαση για τη συμβολή της Ομοσπονδίας στην ενίσχυση τω Κυνηγετικών Συλλόγων, το κοινωνικό έργο της ΚΟΜΑΘ, την υλοποίηση ειδικών έργων, το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και την ανάγκη ενίσχυσης του στόλου των οχημάτων. Έγιναν ειδικές παρουσιάσεις:
  - για το περιεχόμενο του νόμου «ΑΡΓΟΣ» για τα ζώα συντροφιάς και προτάθηκε η δημιουργία από την ΚΟΜΑΘ ηλεκτρονικού μητρώου κυνηγετικών σκύλων
  - για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων, για τα μέτρα πρόληψης και για τη συμβολή των κυνηγετικών οργανώσεων
  - για το νέο νόμο με τα διοικητικά πρόστιμα στα αδικήματα που αφορούν τη θήρα
  - για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στο κυνήγι και στις κυνηγετικές οργανώσεις
  - για την προστασία της πεδινής πέρδικας.

  Μέσα από αναλυτικό διάλογο και μετά από πολύωρες ουσιαστικές συζητήσεις και τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., ο απολογισμός έτους 2022 και ο Προϋπολογισμός του 2023.

  IMG 4018

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΜΑΘ

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2023 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU