Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2023

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές

 • Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές

  Το τελευταίο διάστημα μεγάλος αριθμός καταστροφικών πυρκαγιών μαίνονται σε πολλά ελληνικά δάση. Ο κυνηγετικός κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος και με μεγάλη ανησυχία για τις επιπτώσεις αυτών των πυρκαγιών στο περιβάλλον και στη ζωή των ανθρώπων.

  Από την πρώτη στιγμή όλοι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Μακεδονίας και της Θράκης, με εθελοντές κυνηγούς συνδράμουν με κάθε μέσο στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

  Κυνηγοί μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων είναι συνεχώς στο πεδίο, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ επανδρώνουν πυροφυλάκια (ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της Πυροσβεστικής), περιπολούν, ενημερώνουν για διαδρομές πρόσβασης ως άριστοι γνώστες του ανάγλυφου αυτών των περιοχών. Είναι καθήκον του κυνηγετικού κόσμου να μην παραμένει αμέτοχος σε αυτή την κρίση και να επιδεικνύει αλληλεγγύη στις δυνάμεις δασοπυρόσβεσης.

  Οι φωτιές καταστρέφουν τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας, απειλούν την άγρια ζωή και έχουν καταστρεπτικές συνέπειες στην ποιότητα της ζωής μας. Κάθε απώλεια δασικής έκτασης αποτελεί απώλεια για όλους μας.

  Ο κυνηγετικός κόσμος εργάζεται πάντα εθελοντικά για την προστασία της φύσης, δηλώνει παρών στο πεδίο.

  Ευχόμαστε όλοι να σβήσουν άμεσα οι πυρκαγιές και με ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας των δασών να προστατεύσουμε τη φύση αλλά και το μέλλον των επόμενων γενιών.

    ΚΟΜΑΘ πυρκαγια23c

   ΚΟΜΑΘ πυρκαγια23b

Ανακοίνωση της ΚΟΜΑΘ για τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές

40000

ΚΥΝΗΓΟΙ

63

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

63

ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

8

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

2

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1

ΠΑΘΟΣ

Powered by | Copyright 2024 © • Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης

MENU